johanna

Bird is the word.

jättespindel

Publicerad 2007-05-21 16:27:19 i Kuuul,

Här sitter jag och trivs med Christian. Vi lyssnar på soft musik och jag har lagt in nya låtar på min mp3. Schyst!
Snart ska vi äta tonfisk och pasta, mysfarbrorn (som vi kallar han) skulle bjuda på det. Trevligt! Sen ska jag hem och lägga mig för att klockan 21.40 dra mig till jobbet. Även att vi planerar att fiska krabbor nån dag i veckan, spännande du.
Imorgon kommer Palt, det är på tiden :) Då har hon med sig en sin stereo och brödrost! UNDERBART.


Just ja, helgen! I fredags va vi hos Madde o Patte.. Vi åt mat och spelade plump och hör och häpna, jag kom INTE sist. Plumphistoria!
I lördags va vi dö hela dagen, spelade uno och slöa. Men framåt kvällskvisten bjöd vi över Christian och plötsligt kände vi oss partysugna. Vi gjorde oss fina och Lollo fick till en rejält fräsch lugg! Sen kom folket. Det va trevligt. När gamlingarna skulle ut gick vi till Christian, Emma o Peter för att grilla. Hur gott som helst. Vi spelade plump om 3 korvar och jag vann en! Det gjorde hela kvällen. Mot slutet snarkade Peter och det var bara jag, L och C vaken. Vi lyssnade på Disney låtar och fick gamla känslor i oss. Halv 7 på morgonen kände vi att det var dags att gå hem. Solen sken och livet va verkligen underbart!

Den här sommaren kommer bli hur bra som helst!

Snart är det faktiskt fredag, då drar jag till Jens. Lovely!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jo

Om du, som jag, har eksem som inte går att bota kolla då in detta: itsan.org och TSW (topical steroid withdrawal)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela