johanna

Bird is the word.

Igår ville jag skjuta mig själv...

Publicerad 2009-12-19 10:45:01 i Mitt liv,

Idag känner jag mer för att bara göra illa mig själv litegrann.
Igår var en helvetesdag, ska försöka fatta mig kort! Började på morgonen redan, vaknar och känner att "näe jag orkar inte åka hem". Inte för att man inte vill åka hem utan bara för att man har en konstig känsla i kroppen. Och jajemen, hela resan gick åt helvete.
Det började med att jag skulle ta tuben till Heathrow. Måsta då byta i Earls Court. So far so good. Från Earls Court ska det ta kanske 25 minuter. Det tog en JÄVLA timma! Så lite sen va jag ju och när jag såg kön till in checkningen fick jag panik. Först stog jag 20 minuter för att kunna checka in väskan och sen stog man still i kanske 40 minuter i SAMMA kö på SAMMA punkt. Det visade sig att hela SAS bandsystem som åker iväg med väskorna hade kollapsat. Men grattis. Och sen såg jag en trevlig liten skylt "alla flyg är försenade (3timmar +) pga extremt väder.
EXTREMT VÄDER!! Helt jävla seriöst, det hade kanske snöat 3cm och nästan allt av det var borta. Och hur kan dom varje år bli lika förvånade av att det snöar?! Det är december, det är jul. Sannlikheten att det snöar då är gaaanska stor!
Så mitt plan var en och en halvtimme försent. Och eftersom jag skulle mellanlanda i Oslo så missade jag, såklart, det flyget. Det som stör mig mest är att man blev så otroligt dåligt informerad. Det var ju inte bara jag som hade biljett till Oslo - Arlanda. Men det var som att ingen visste nånting.
"Hej vi har missat vårat flyg till Arlanda"
"Ööööh, jaha......??"
Som att dom inte visste att vi var försenad liksom.
Men det löste sig, dom bokade om våran biljett (när jag säger våran menar jag två svenska ladies jag gängade ihop mig med). Men alla dessa förseningar gjorde ju att jag missade mitt tåg hem. Precis som alltid när jag flyger med SAS.
Och det är inte slut än... Väl framme i Sthlm vill jag bara ta min väska och springa så jag hinner med sista tåget hem. Lilla haken var bara att..... väskan kom inte! DEN ÄR BORTA!
Låt mig nu ge några exempel vad som finns i väskan..
- Alla julklappar förutom dom till syrrorna för det tog jag i handbagaget.
- Alla mina kläder
- Allt mitt smink, parfym, tandborste.
- I princip alla strumpor o trosor.
Detta innebär att jag inte kan gå ut ikväll om jag inte får låna smink, kläder o gärna lite av nån annans liv. Nån som är villig?
Skjut mig....
Och det är inte slut än,
27e december, när jag flyger tillbaks, är det baggagestrejk på SAS.
................................................................

Kommentarer

Postat av: Hbing

Publicerad 2009-12-19 11:27:32

NÄ, det är fan inte sant. Börjar nästan gråta när jag läser. Fy fan vad dumma i huet dom e. Hur jävla svårt kan det vara liksom!?

Hela jävla högen borde skjutas!

Men allt kommer ordna sig till ikväll i alla fall, det är jag övertygad om. Så sup lite och glöm dina sorger min vän =)

Vi hörs snart. LOVE LOVE LOVE

Postat av: palt

Publicerad 2009-12-19 14:17:03

nämen gud vilken fruktansvärd hemresa, stackare!!! men väskan borde du väl få tillbax? tkr de får ge dejj nån slags ersättning om de inte hittar den. hoppas du får låna nån nsygg blåsa av åsa lr så. ha så kul ikväll!! o i fortsätningen flyger du med ryanair;) XXX puss o kärlek!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jo

Om du, som jag, har eksem som inte går att bota kolla då in detta: itsan.org och TSW (topical steroid withdrawal)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela