johanna

Bird is the word.

Kan va världens snyggaste bild?

Publicerad 2009-11-18 20:51:31 i Mitt liv,

Häjpåre.
Jag är tillbaka och inget har förändrats. Är fortfarande sjukt sugen på ägg. Allt med ägg i e gott. Bakade en slags sockerkaka idag, gott de. Ägg vettö! Men när jag tänker efter, har jag ens nämnt nångång i denna hyfsat värdelösa blogg att jag gillar ägg? Förlåt, ÄLSKAR, ägg? Nu vet ni!

Trogna, otrogna läsare. FÖRLÅT av hela mitt hjärta att jag varit borta ett tag. Jag har tydligen ett liv hahahhaha. Skojar, jag har inget liv. Jobbar hela dagarna. Kommer hem vid sju o är död. Väntar på att frugan ska komma hem o vi pratar lite om dagen som varit innan det är dags för sängen. Mån - tors samma visa. På fredagar vaknar man vid liv. Då slår man klackarna i taket o på en grisblink är min lilla Bumbi här! Kommer kännas konstigt när hon bara ska sova här en natt denna helg och nästa helg inte sova här alls! WHAT, hur ska det gå till?! ;)
Imorgon kommer min fina, gamla, blonda, långa vän hit; Åsa! Sjukt roligt. Vi ska gå på bio, dricka vin o äta som aldrig förr. Mmmmm.

Hörrni, jag vet ingenting om världen längre. Jag vet inte om Obama sköter sitt jobb i staterna, jag vet inget om Sverige alls, vem kommer vinna valet? (okej, är inte så insatt i politik heller men ni fattar) när röstar man?, jag vet inte ens vad som händer i London. Är prinsarna singlar? Ska Rob flytta hem snart? Har nån försökt bomba nåt här på sistone?! JAG VET INGENTING. Det enda jag vet o är lite insatt i är Ensam mamma söker, och nu är det slut. Och Madde valde ingen. Hur kunde hon INTE ta bonden. Perfect match, kunde ju alla se.
Ja ni ser, vet inget om nåt viktigt. Så därför började jag läsa en bok om fransmän. (?) Ja fråga inte. Fick låna den av mamman jag jobbar för. Har läst kanske 10 sidor på tåget. Och började flera gånger skratta högt, gick inte att inte explodera. Så den är underhållande iaf.

Nu kommer wifey hem och vi ska äta. Som vanligt!

Ciao.

Kommentarer

Postat av: Lill-Bumbi.

Publicerad 2009-11-19 00:20:21

Men min lilla Mumin!

Nu blev jag tarogd har. Kanner att det ar lite jobbigt att vara ifran dig, behover mer av dig i mitt liv =)

Men nu ar det ju bara tva dagar tills vi ses!

Jobbar forresten i andra familjen nu pa fredag sa jag ar val fardig dar runt 4-5. Kan ju forsoka snacka ihop mig med Kaela ang. bilen och sant. Tror som sagt att jag kor!

alskar dig hun!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jo

Om du, som jag, har eksem som inte går att bota kolla då in detta: itsan.org och TSW (topical steroid withdrawal)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela