johanna

Bird is the word.

If you've got the money

Publicerad 2009-10-17 16:41:53 i Mitt liv,

Hola! (måste ju snacka lite spanska nu när jag bor med 4 columbianer)
Que tal?

neejdå! Jag ligger nu i Herbings säng, har flytt mitt rum som jag numera bor alene i till det trygga huset i Effingham. Klara den lyllosen har flytt sin kos till Spanien för att jobbträna där. Butiken som hon fått jobb i har nämligen inte öppnat här än.

Låt mig presentera dom jag bor med;
Juan - En söt kille. Skulle tippa på att han är 21 år. Men kan inte fråga för han kan inte snacka english. Vi har iaf kommit fram till att han ska gå en engelskakurs här o sen jobba.
Carlos - Den snyggaste av dom, 22år tror jag, sjukt trevlig, även fast han inte heller kan så mycket engelska. Vi försöker kommunicera så gott det går men det slutar med att vi alla kallar varandra för Puta hela tiden. Vi har jättetrevligt! En gång lagade han o Juan mat och kom in och frågade; They like soap? Ja ni hör ju själva hur söt han är och för dom som inte fattade menade han soup. Soppa alltså...
Ana eller Maria - Har sagt hej till henne. Men hon är kusin med nästa man...
Manuel - Själva "hyresvärden", tuppen i hönsgården, kungen ja whatever really. Han vill iallafall gärna bli behandlad så. Dom är alla mycket trevliga men just denna mannen kan skrämma mig ibland. Han har ett uttrycklöst ansikte, man vet aldrig om han är glad eller ledsen om man ska få en kram eller en smäll på käften.

Så där ja, nu har vi presenterat dom. Vill ni komma o hälsa på nu?

hehhehhehhehe

Ikväll har vi Mexikansk afton. Kommer stinka vitlök men det är det fan värt för jag vägrar stå över guccan som knullar i munnen :)

Jaja, ska ta en snabb tuppis o sen göra mig sexy!

Häääjpåer

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jo

Om du, som jag, har eksem som inte går att bota kolla då in detta: itsan.org och TSW (topical steroid withdrawal)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela