johanna

Bird is the word.

Bara en sjukt lång dag kvar..

Publicerad 2009-09-04 21:53:22 i Mitt liv,

Nu så mina vänner har jag varit nere på marknaden. Blev inte så lång tortyr där, stannade kanske en halvtimme. Om ens det. Va väl lika bra! Men Palt hann köpa en burgare som såg gudomlig ut men som tydligen smakade skit. Sen mötte vi några med langos, men vi hörde även där att den inte var så god. LUCKY!!

Är sååå nära på att ge upp nu. Men ändå känns det onödigt, det är bara en ynka dag kvar. Men det känns liksom som att jag har rensat systemet nu, SNÄLLA NÅN LÅT MIG ÄTA!! Jag vill bara kunna ta ett litet, litet slick från brownie smeten imorn. PLZ!! (Framförallt vill jag bajsa normalt igen)

OH LALA hörrni, har intervju imorgon ca 14.30. Holy Macaroni!!!!
Låter er veta hur det gick om det gick bra. Hör ni inte så jaa. Gick det dåligt helt enkelt!

nej men familjen åt kanske världens godaste peking soppa nu ikväll. Okej jag smakade inte men jag har mina aningar. Det var ju ändå Ann som gjorde den. Själv fick jag dricka 2dl juice blandat med vatten. SKÖL! Sen smög jag mig in på lillrummet o tände lite ljus. Mysigt! Skulle man haft en karl här som skulle kunna lukta på mina odörer. :)

nej men om man kanske ska kolla sin FB för 1000067e gången ikväll. Japp! Har ju lagt ut en massa festliga kort från 05-07. Tydligen hoppas både jag o min kamera över 08, skumt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jo

Om du, som jag, har eksem som inte går att bota kolla då in detta: itsan.org och TSW (topical steroid withdrawal)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela