johanna

Bird is the word.

Fasta dag 1

Publicerad 2009-09-01 09:55:52 i Mitt liv,

Eller absolut inte hela dagen har ju gått än.. Har varit vaken snart tre timmar! Gick upp o drack frukost med Ewe som skulle iväg o jobba. Började morgonen med att ta nåt pulver blandat med vatten. Smakade ungefär som saltvatten, fast äckligare!
Lilla kluxet med detta pulver är att det har laxerande effekt. Kan bli mycket kul om några timmar när jag sitter i frisörstolen med andra ord, hehehheeh. Nej då, för er som verkligen vill veta har det redan börjat verka på mig!

Efter pulvret o vattnet tog vi oss den "riktiga" frukosten. Äppeljuice o en kopp te. Gud vad mätt jag blev! hehehe, ironin är hög. Ska kanske nämna att det var 1,5 dl äppeljuice.
Men för att vara helt ärlig känner jag inte direkt nån hunger, har inte tänkt på ägg en enda gång. Förutom nu när jag skrev det då....
Dumt att jag glömde ställa mig på vågen innan jag åkte till Ewe. Kul o se bara hur mycket man går ner på en vecka utan mat.

Nej nu ska jag gå till bussen, åker lite tidigare till min mor så att jag inte behöver stressa i mig lunchen, som består av 5dl kokande vatten + buljongtärning. Mmm Cant wait.
Med mest spännande ska det bli att äta middagen, det är druvjuice o buljongtärning med vatten. Smakar som soppa sa Ewe! Det närmsta man kan komma mat vi kommer äta denna veckan med andra ord.

Nu hoppas jag bara att jag inte skiter på mig på bussen..

Ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jo

Om du, som jag, har eksem som inte går att bota kolla då in detta: itsan.org och TSW (topical steroid withdrawal)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela