johanna

Bird is the word.

Nu mår man!

Publicerad 2010-03-20 12:01:12 i Mitt liv,

Godmorgon världen!

Nu sitter man här, snusar och dricker kaffe. Kanske den bästa känslan nånsin. Helst ska man sitta ute på balkongen, solen ska steka och man avslutar en dunderfrukost på detta vis. Mmmmmmm, men det får ske nästa helg!

Så vill ni höra lite om mina framtidsplaner?

-Jag har få sökt in till lite olika skolor i Svea. Vill helst inte plugga i Sverige, isf i Gbg men där kommer jag ju säkert inte in. Men har insett att det kanske är lite väl dyrt och waste of money att plugga här när man får det gratis i Sverige. Vi får se helt enkelt...
-Ska göra högskoleprovet igen 10 april, spännande!
-Jag är ledig en vecka i påsk och då ska vi eventuellt på en liten miniholiday, jag fruga och Sofie. Går allt som planerat drar vi till Teneriffa... Mer om det när jag vet mer.
-Fick reda på att jag bara har två veckors semester i sommar.... TRIST! I augusti dessutom. Och då tänkte jag ta tillfället i akt att åka hem faktiskt :)

Utöver det vet jag inte så mycket om min framtid.

Den här veckan har varit rätt jobbig faktiskt. Längtat sjukt mycket efter folk, speciellt mamma! Behöver en rejäl mammakram känner jag.... :')

Nu ska jag shoppa!
HEJ!

Kommentarer

Postat av: ida

Publicerad 2010-03-21 11:58:23

jag längtar efter dig med johanna! om så bara efter en liten smygfis under filten ute i rogsta som ewe blir asförbannad på!!! :) haha!du vet vart jag tycker du ska dra o plugga. HIT! inte så farligt svenskt som man tror i uppsala faktiskt! och det finns en massa saker att hitta på VARJE dag vilket gör att man glömmer lite var man är. för sverige är trots allt inte som hudik, fast det kan kännas så ibland....ok, nu ska jag dammsuga och försöka plugga lite inför tenta på onsdag....puss påre!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jo

Om du, som jag, har eksem som inte går att bota kolla då in detta: itsan.org och TSW (topical steroid withdrawal)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela