johanna

Bird is the word.

Day 42

Publicerad 2014-02-10 19:33:29 i Mitt liv,

I'm in hell! 
Igår och idag har jag mått så fruktansvärt dåligt. Satt i fåtöljen hela dagen igår, kunde inte röra mig för det gjorde för ont. Vet inte hur, men på något sätt gick timmarna ändå.. 
Idag fortfarande lika :( Ont i huden, torr, kliar. Men skillnaden idag var att jag var tvungen att ta mig ut och gå på ljusbehandlingen. Gick hem och duschade och sen dess har jag suttit i soffan i princip.. 
Tacka vet jag Modern Family!

Här är en bild från lördag // Saturday morning Day 40! så här torr är jag på morgonen:

Min nacke // My neck Day 41


Det orange aktiga i nacken är torkas ooze.. :(
Hoppas det vänder/kommer en paus snart.

Kommentarer

Postat av: Amanda

Publicerad 2014-02-10 22:32:49

Hej! Jag har också eksem på olika delar av kroppen och känner verkligen igen mig i det du beskriver!...det blev värre förra våren och jag kunde inte sova en natt och det kliade 24/7.. efter 4 månader när jag tog ut mitt löshår förstod jag att det berott på det!! reagerade allergiskt på löshåret. Hittade ingenting om allergi mot löshår på svenska men hittade en hel del på engelska! Man kan verkligen vara allergisk mot de mest oväntade saker....jag har också haft bra erfarenheter med utränsande akkupunktur, jag var på en terapi i Hamburg som heter "Terapi Eisenhardt" i två veckor som säger sig kunna läka allergier och sjukdommar. Funkade jättebra mot min akne som försvann och förbättrade även eksemen mycket! Har också hört om andra som haft helt fantastiska resultat där och blivit av med sina problem helt och hållet.

Svar: Hej och välkommen till blogge:) tack för tipsen, jag hittar inget om terapi eisenhardt på Google? Tyvärr är jag helt 100 på att mina eksem inte beror på kontaktallergi av något slag. Tänkte skriva ett inlägg om detta sen! Kram
Johanna

Postat av: Amanda

Publicerad 2014-02-10 22:37:50

Vill tipsa dig om en terapi i Hamburg, tyskland som heter "Terapi Eisenhardt". Många blir av med sina eksem helt där, för andra blir det bättre och för vissa verkar eksemen komma tillbaka fort så det verkar bero på person till person, men det kan vara värt ett försök..första gången kostar 1200€ sen kostar det 25€ per bahandling och man brukar behöva upp till 20 behandlingar, man kan stanna där i 2 veckor. Var där själv och fick hjälp mot min akne och mina eksem och de försvann men hade inte så mycket eksem som du..

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jo

Om du, som jag, har eksem som inte går att bota kolla då in detta: itsan.org och TSW (topical steroid withdrawal)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela