johanna

Bird is the word.

Day 49 TSW (a positive one)

Publicerad 2014-02-16 20:08:50 i Mitt liv,

Yo yo yo,
Helgen har varit stabil ändå! Konstigt det där med vad man blir van vid saker snabbt. Min hud är liksom en del av vardagen nu. Så när jag säger att jag haft en bra/ok dag eller stabil helg menar jag absolut inte att eksemen är helt borta under någon/några timmar. Dom är fortfarande där, konstant. 
Däremot menar jag kanske att det inte kliat eller varit så rött hela tiden. 

Så just denna helgen har huden varit vansinnigt torr (dammsuger nästan 2ggr/dag nu)  men inte så röd. Och helt okej kliig. Jag har fått sova två nätter, vaknat några gånger, men lyckats somna om.

M masserar mig varje kväll nu på ryggen och jag tycker det hjälper, är det därför huden 'läkt' så bra denna helg tro? Det är faktiskt ryggen och armarna som är värst nu. Magen och hals är ok.

Hur går det för er?
 Kram


English
My wkend has been stable! Isn't weird how quickly we get used to things?
I mean, when I say my skin is ok/stable doesn't mean that my eczema is gone for a few hours. They are still there, all the time. But what I mean is that maybe my skin is not as itchy, red or dry for a while.
 
This wkend my skin has been crazy flaky (have to vacuum twice per day..) but not as red and just a little bit itchy. I've been able to sleep the last two nights , still waking up a few times but managed to quickly go back to sleep again.
My bf is giving me massage on my back every night before bedtime and has done that for about a week. Maybe that's why my skin has cleared up so nicely? Who knows! I think that if you can, you should definitely get massage a few times/week. It's nice and important not to take distance of other people touching you.

How is your process going?

X

Kommentarer

Postat av: Ida

Publicerad 2014-02-17 12:05:15

Skönt att din helg varit bra. Jag hade en period förra veckan som var bra, men så kom helgen och den var inte alls bra. Jättesvullna ögon av exemet och illröda onda brinnande (inte kliande) utslag. Jag går hos en homopat sedan i september, också enbart naturligt som du verkar köra på. Något du funderat över? Jag vet inte om det hjälper ännu, kan bara hoppas än så länge. Har du funderat på det? Eller kanske något annan som läser den här bloggen som har erfarenhet? Vore intressant :)

Svar: Nej va trist! Hoppas det ät
Johanna

Postat av: Johanna till Ida

Publicerad 2014-02-17 16:05:48

Hallå,
Blogg.se är ganska dåligt.... Nu går det inte att ta bort den där kommentaren som jag inte skrev klart? Hoppas du läser detta ändå!
Nej jag har inte träffat homeopat.. Var inne på det innan jul men struntade i det, och nu har jag inte råd helt ärligt.
Men pratat med en del som iaf fått lindring genom att gå till en sån. Däremot inte blivit helt läkt. Men det är nog bara tiden som läker detta!
Däremot är jag inne på akupunktur, har du provat det?
Hoppas du mår bättre idag!
Kram

Postat av: Ida

Publicerad 2014-02-17 22:00:19

Jag förstår dig! När jag pluggade hade jag inte heller kunnat göra det pga ekonomin. Det är dyrt, men värt ett försök och fungerar det så är det värt varenda krona :) Hur länge har du gått på akupunktur? Känns det som att det hjälper? Det kanske vore en ide att söka upp någon här där jag bor, men först ger jag homopaten en chans. Jag tror att det är dumt att blanda för många behandlingar samtidigt, men fungerar inte detta för mig (håller tummarna stenhårt för att det gör det) är det absolut något jag ska prova. Kram och kämpa vidare! :)

Svar: Hihi nej jag har inte provat akupunktur.. Funderar bara på det. Men som du säger, en sak i taget tror jag på :-)
Håll mig uppdaterad hur det funkar för dig med homeopat ...!
Johanna

Postat av: Sarah

Publicerad 2014-02-18 23:23:57

Day 49!!! Amazing well done you've come so far :) 49 days closer to perfect skin xxx

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jo

Om du, som jag, har eksem som inte går att bota kolla då in detta: itsan.org och TSW (topical steroid withdrawal)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela