johanna

Bird is the word.

My poor dry face..

Publicerad 2014-06-21 13:40:36 i Mitt liv,

Ugh... Just ansiktet tycker jag är jobbigt att ha problem med. Så torr att när jag tvättar mig på kvällen kan jag knappt le förrän morgonen efter. Och just ansiktstorrheten blir otroligt påverkat av mitt mående för dagen. 
Bra sömn - bra hy från morgon till eftermiddag.
Dålig sömn - torr hud plus röda fläckar på hakan och runt näsan.

//
The dryness in my face is bothering me the most. Can't cover it up! When I wash my face in the evening I can't smile until the next day haha. 
If I have a good sleep - nice skin all day till about dinner time.
Bad sleep - dry and ref spots .. :(

Here's a pic, sorry for bad quality..


Kommentarer

Postat av: Cecilia

Publicerad 2014-06-28 21:09:57

Hej Johanna

Hittade precis till din blogg, jag går igenom samma sak just nu. Är inne på dag 7 av både "TSW" och "MW" - alltså varken kortison eller hudkrämer. Har använt lite jojobaolja i ansiktet när jag gått ut, eftersom det annars ser helt galet ut med alla vita flarn i ansiktet... Ska bli intressant att följa dig, själv väljer jag att undvika det i min blogg. Är alldeles för ledsamt vad vi går igenom. Lycka till med allt!

Svar: Visst är det ledsamt! Men tänk vilken 'tur' vi hittade TSW:) Lycka till! Kram
Jo

Postat av: Helen Nilsson

Publicerad 2014-10-02 10:50:34

Hej! Mycket intressant att följa din resa. Jag är på samma tåg och har det tungt nu. Är hemma från jobbet idag pga hemska eksem i ansiktet trots 8 mån TSW. Kännde att jag var tvungen att skriva eftersom jag känner mig rätt uppgiven nu. Hur gör du för att få kraft att fortsätta?
Mvh Helen

Svar: Åh 'kul' att vi är i typ samma månad hehe.. Jadu jag vet inte, tror det är för att det inte finns nåt annat alternativ för jag vill ju inte använda kortison längre... Hur går det för dig? Har du över hela kroppen.? Kram
Jo

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jo

Om du, som jag, har eksem som inte går att bota kolla då in detta: itsan.org och TSW (topical steroid withdrawal)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela