johanna

Bird is the word.

Just a progress photo! :)

Publicerad 2014-03-15 15:16:04 i Mitt liv,

Min kära mor skickade denna bild till mig! Ibland är det bra att bli påmind om vilket helvete jag faktiskt har varit i.. Har fortfarande en bra bit kvar dock!

~~

My mum sent me this progress photo! It's good to get reminded of the hell I've been going through to appreciate life ;) Still have a long way to go but it's an improvement! 
Kommentarer

Postat av: Sofia

Publicerad 2014-03-20 15:53:05

Hej. Jag skrev här för några veckor sedan. Har slopat kortison nu i ungefär 3,5 veckor. Mitt eksem har ännu inte spridit sig utan är kvar på samma platser som innan, dvs hals, ögonlock, händer. Tror du att jag kommer bli helt bra trots att jag kanske inte genomgår tsw? Känner just nu att det är lite hopplöst, vet inte om jag någonsin kommer bli kvitt detta.. Läkaren rekommenderade idag protopic men är det lika illa som kortison? Suck. Kul att se dina framstegsbilder! :)

Svar: Hej!
Åh, härligt jobbat! Är du med i itsan.org också? Där kan du få massa tips! Vad jag läst mig till så är det väldigt olika hur det sprids, för mig spred det sig på engång, och för andra så kan det ta upp till några månader. Har du slutat med all mjukgörande också? Ex. Fenuril, canoderm eller liknande? Jag skulle aldrig ta protopic på min hud, cancerframkallande! Och vad jag läst så är det en längre process att sluta med det. Alltså mitt bästa råd; läs, läs, läs! Googla red skin syndrome, moisturise withdrawal, steroid induced eczema osv. På så vis utbildar du dig själv och får mer 'kött på benen' när folk tvivlar på dig också!
Men du är på HELT rätt väg. Ett annat tips, köp Dead Sea salt och bada i massa bra mineraler för huden!
Ok, måste dra. Skriv om du undrar något mer :)
Johanna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jo

Om du, som jag, har eksem som inte går att bota kolla då in detta: itsan.org och TSW (topical steroid withdrawal)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela