johanna

Bird is the word.

1 year tsw!! (And a few weeks...)

Publicerad 2015-01-12 18:51:41 i Mitt liv,

Wawawoooom!
One year of tsw! I'm a bit late with this update. Did one on the itsan.org forum and after that I was busy... With life!
My skin is good, not perfect, but honestly cannot complain. 
Will do a picture update but I don't have the time right now. But will be off for two weeks soon, so bare with me :)

Speak soon,
xx

Kommentarer

Postat av: lina

Publicerad 2015-03-03 07:42:50

Hej, jag funderar på att sluta smörja in min dotter med kortisonkrämer och protopic, det jag funderar på är vad skulle man gjort åt eksemen första gången de dök upp?

Svar: Hej!
Som jag förstår det ska man ta reda på vad som orsakar eksemet istället för att använda kortison.. Men det är ju ett uppdrag i sig! Med det sagt så fick min kompis barn en torrfläck på sin kind, doktorn ville att dom skulle smörja med kortison, hon gjorde inte det utan bara med mjukgörande. Det försvann av sig själv! Ibland blossar det upp men det blir inte större än vad det var från början OCH det sprids inte.
Lycka till!
Jo

Postat av: Mariel Eriksson

Publicerad 2015-03-09 13:43:10

Hej Johanna! Jag pluggar till journalist i Strömbäck. Vi ska göra en övning, ett uppslag och temat är vård. Min bästa kompis lider av red skin syndrome och jag skulle gärna vilja skriva om det. Skulle du vilja ställa upp på en intervju/reportage om din sjukdom?
Jag ska även kontakta personal som arbetar med detta och politiker. Skulle bli jätteglad om du kan tänka dig att ställa upp! Du når mig på marre_009@Hotmail.com eller 0708704043. Intervjun måste ske ganska så snart. För visst bor du i Umeå?
Mvh Mariel Eriksson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jo

Om du, som jag, har eksem som inte går att bota kolla då in detta: itsan.org och TSW (topical steroid withdrawal)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela