johanna

Bird is the word.

popcorn - ja tack!

Publicerad 2007-07-20 00:14:59 i Mitt liv,

Är ruskigt sugen på popcorn, som jag brukar vara ibland i mitt liv.
Jag är hemma i Hudiksvall... Tråkigt! Men det var roligt att träffa Ida o Ewe ikväll. Imorn ska vi ha myskväll hos Palt :)
På Götland har det varit kaaanon. Bra väder, iaf nästan varje dag, god mat varjde dag och ont i stjärten en dag. Anledningen till min onda stjärt var att vi cyklade på en tandemcykel 4 mil. AJ! På kvällen va vi helt slut men gick ändå ut med brorsan o gänget. Kvällen slutade med att vi sov i bilen, najs. Det va en kväll det på Gotland och för att vara helt ärlig orkar jag inte berätta mer, Jo vi va på Boda Borg. Det var hyffsat kul. Lite för lätta banor, även om vi inte klarade alla höhö. Sängen ropar och imorn ska jag träffa en valp vid namn Herkules. Sweet!


Gonatt, hej!

Veeel...

Publicerad 2007-07-09 17:37:47 i Mitt liv,

Jag har varit på "stan" idag här i Ljusdal. Det va rea. Och jag handlade inget! Jag har blivit så velig. Hittade ju faktiskt två par byxor (jag behöver ju faktiskt verkligen jeans) och skor och nån tröja men ååh jag köpte inget alls. Vad händer?
Well, har precis käkat. Vitlökspasta som är hur göttans som helst. Nu luktar jag mumma ur munnen också.
På onsdag drar jag och världens bästa till Gotland. Yehoo!

Nej, tv o popcorn skulle sitta fint tonight.
Ciao


tråkigt väder..

Publicerad 2007-07-07 16:33:52 i Mitt liv,

Okej, vad är detta för väder? Hoppas för guds skull att det blir fint imorrn. Då ska jag nämligen åka med moppen till mamma. Hehe..
Igår hade vi myskväll hos Lollo, hon bjöd på grekiska snittar och jordgubbar, göött. Det är alltid lika trevligt att bli bjuden på mat :)
Nu är jag hungrig och sugen på killing, pommes och bea!

Om

Min profilbild

Jo

Om du, som jag, har eksem som inte går att bota kolla då in detta: itsan.org och TSW (topical steroid withdrawal)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela