johanna

Bird is the word.

Allsång

Publicerad 2007-06-26 23:41:52 i Mitt liv,

Idag har jag klippt mig.. Det blev ganska kört, klippte iaf 1 dec men det känns skönt och friskt :) Jag hade även fått mail från världens finaste.. Mums!
Efter klippet lunchade jag med en bra vän och shoppade lite, nu ska jag icke handla mer. Det börjar svida i plånboken nu.. Har även varit hos Ida på Allsångskväll, trevligt med nötter i magen.
Imorrn ska jag vara med Lollo o vi ska förhoppningsvis till playan.. Annars händer inte mycket!
Det känns som att det är dags för Jens att komma hem nu..

Ciao!

Ny kamera

Publicerad 2007-06-21 15:35:32 i Kuuul,

Jag har skaffat mig en kamera! Och en bilddagbok.. johannabergsman.bilddagboken.se
Check it out.
Nu ska jag ta in tvätt och hänga tvätt! Yippie.

Justin, GRYMT!

Publicerad 2007-06-20 12:04:47 i Kuuul,

SHIT, igår va den grymmaste kvällen på länge! Justin va såååå jävla bra. Och man blev ju såå jäkla avundsjuk på dom som hade platser i baren runt scenen, shit alltså! Men vi hade ändå asbra platser. Och mitt upp i allt kommer Timbaland! Heeela Globen skrek och Signe fick också vara med på ett hörn just då :) (i telefonen) Vi va galna! Ni har verkligen nåt att se fram emot om ni ska till Gbg å kolla på han..
Tyvär tog vi inte med våra kameror men vi hade ju mobilerna.. Inte så bra bilder och dom kommer senare idag kanske :)

Nu ska jag ut i solen, Ciao!
image28

apan arne

Publicerad 2007-06-17 17:48:01 i Mitt liv,

I´m home och det är otroligt skönt! Imorgon ska jag köpa mig en digitalkamera. Det blir kul, då blir även min blogg mycket roligare!
Ikväll ska jag till Ewe och träffa mina girls. Även att Palt måste ta med min Justin skiva :) Fan jag höll på att dö när jag insåg att den va borta, tur att Lollo kom på vart den va.

Coola inför thailand              
Pappa ser nåt otroligt

Kan vara den sötaste ungen på länge:
121468-26

Hejtå Norge

Publicerad 2007-06-14 18:01:12 i Mitt liv,

SISTA NATTEN!
Lovely.
Lollo har dragit, jag sitter på bibblan sjælv. Grymt mycket folk på stan før det ær Tønsbergs dag, eller nåt. Jag har såklart shoppat, igen! Skor och en trøja, så det va ju inte så farligt.
Det ær heeeelt tomt i lægenheten nu, førutom mina væskor då. Hyresværden har varit dær och kollat på stædningen. Och sjælvklaaaaart va han inte nøjd! Allt før att han ska kunna dra mer pengar från depositionen. Så himla størigt. Så jag gick till Meny før jag ville trøstæta. Jag køpte en daim och en melonyoghurt (vilket jag før øvrigt kommer sakna før den ær god och førpackningen søt). Jag kommer också sakna alla fina stunder med LaEmm, Peter, Christian, Kinna, Angelica, Madde, Patrik, Petter osv.. Vilken jækla tur ændå att typ alla utom LaEmm kommer från Hudik, då kan vi leka igen!
Igår så va det drama på mitt jobb. En fågel hade kommit in på våran avdelning. Fan vilket dystert øde før en søt liten fågel att komma in på Gilde.. Så nær jag stog och beskådade den fina så skøt dom han. Mitt framfør mina øgon!!!! Vilket mord! Hade Åsa varit dær skulle hon gråta floder. På tal om Åsa, hon fyller år imorgon. 20 bast! GRATTIS!!!
Nej nu vill jag bara sæga hejdå Tønsberg, hejdå Norge och HEJ Hudik!

Vi ses snart brudar! :)
PUSS

no fuck

Publicerad 2007-06-11 02:25:17 i Dagen efter,

Jisses vilken helg. I fredags så brænde jag mig som sagt och fick vara  hemma i lægenheten sjlv hela dagen (lørdag). Dær høll jag på att smælta av hettan. Alltså det går inte att beskriva hur varmt det ær hær! På kvællen grillade vi hos Ch, LaEmm och Peter. Mycket gott. >Jag och Lollo hade bestæmt oss før att bli dyng och det blev vi. Alltså hela kvællen ær helt svart och idag har jag missat ænnu en soldag før jag låg hemma och spydde hela dagen, underbart!
Æven att Lollo skulle åka hem idag men ICKE. Hon ær kvar, till min lycka! :) Så hon åker istællet med Lovisa på torsdag.. Då blir det bara en morgon sjælv i Tønsberg. Och inatt kommer Jens! YES. Han ær bæst.
Har också funderat på framtiden och just nu lockar Australien mest, hoppas det blir!

Back to work!

Reeeeka

Publicerad 2007-06-09 12:28:00 i Fest,

Efter en hyffsat snabb natt væntade 3 timmars sømn. Halv 10 klev jag upp, gick till banken dær det visade sig att jag fått før lite løn.. Tror jag? Anyway, efter banken træffade jag Emma och Kinna på Meny. Vi handlade lite frukt och sånt till stranden. En ljuvlig dag! Emma och Kinna køpte æven solkyddsfaktor. Men sånt behøver inte jag, eller?? Haha. Efter hela dagen på stranden såg jag ut som en kræfta eller nåt annat vældigt røtt på brøstet och ryggen men framførallt i ansiktet. Så idag nær det ær våran sista lørdag får jag hålla mig hemma. Det ær ju bara att inse att jag inte kan åka till stranden, det blir ju bara værre.
Jag har handlat idag också.. Jag som inte skulle køpa nånting hær men det blev en trøja som ser ut som en glass och mat tills ikvæll. Då blir det grillning!
Men shit det sitter en gubbe bakom mig och grymtar som fan! Jag kan inte hålla mig før skratt.
Jaja, æven att jag vann på plump igår. Shit va grymt!! 151 poæng. Till och med Christian blev imponderad!
Ikvæll ska jag dricka vin och umgås med "familjen" en sista gång.. Sorgligt..
Kom hit nu Jensa och fan vad jag saknar er brudar ;)


Ryan Cabrera - It's you

Love it!

Publicerad 2007-06-06 18:37:28 i Mitt liv,

Livet är så jäkla underbart, det är verkligen sommar nu! ÅÅÅH. Idag har jag legat ute på Christians gräsmatta med Emma, Ch och Peter. Vi spelade som vanligt plump och jag hade segern i min hand, men det visade sig att Peter vann.. Jaja, jag kom inte sist :)
I helgen har vi stora planer, hejdå-fest för mig och Pullan vilket innebär grillning och vin och sol och bad! Lovely. Sen drar Lollo på söndag, usch! Hemskt faktiskt. Undra om vi kommer hålla kontakten?! ;)
Men jag blev iaf erbjuden att bo med Ch, Peter o Emma och det tackade jag såklart JA till. Så hit flyttar jag på söndag kväll.. Då har jag också en gräsmatta om dagarna, najs!
Och hujedamig, jag hade helt glömt bort en sak som jag inte förstår att jag glömt, Justin konserten!!! Fan det ska vli helt underbart, jag är bara hemma i Hudik 4 dagar sen drar jag till Sthlm och sen när vi kommer hem är det bara en dag kvar tills han med stort H kommer ;)
Nu ska jag hem o sova sen jobba..

Jag saknar Jeens!

fest igen och hemlængtan!

Publicerad 2007-06-02 13:31:07 i Kuuul,

Igår kændes verkligen som 2 dagar. Først till Madde o Patrik før fest på morgonen, sen hem och sova før att klockan tio på kvællen dra sig dit igen før fest! Men det va kul, hemskt kul. Vi åt chips, gott och blandat, och ahlgrens bilar med chokladøverdrag (som enligt mig inte alls va goda). Vi snackade om svett och navellukt som kan vara den vidrigaste doften någonsin!
Runt tre eller nåt åkte jag och Lollo (Pullan) hem, vi snackade gamla minnen och sen ringde Jens. Han ær bæst ;)
Jag har æven fått hemlængtan som fan, tænk att få vara med Klara o Mærta och hoppa studsmatta.. Cykla till Hølick ska vi ju gøra också.. Men mest længtar jag efter rostade mackor och sommar och ett stort plus ær ju att nær jag kommer hem så ær det bara en vecka kvar tills Jens kommer. Lovely!

Snart ska jag och Pullan till bryggan men først ska jag kolla runt hær!


Ciao!

festfredag

Publicerad 2007-06-01 11:28:01 i Fest,

Ja man vill ju inte vara sent ute. Så klockan 06.00 imorse nær vi (Gilde-Bønan, Gilde-Moffa, Gilde-Pinglan och Gilde-Tackan) slutade och insåg att vi hade helg bestæmde vi oss genast før fest! Vi åkte hem till mig, jag svidade om medan Moffa och Bønan hæmtade Petter. Sen begav vi oss till Christian a.k.a Mysfarbrorn, Gilde-Ken m.m. Han blev førvånad medn ændå vældigt tacksam øver att vi kom och væckte han halv 7 på fredsgs morgonen. Han skulle ju ændå upp tidigt och køpa klæder sa han och sova kan man som sagt gøra i graven :) Resan fortsatte mot Moffa och Bønan dær det bjøds på øl, chips, baguetter och dipp. Hur gott som helst før hungriga magar.. Spelade lite gitarr på ett spel. Gilde-Tackan va sæmst, jag o Bønan skrattade så tårarna rann!
Nu sitter jag och Tackan på bibblan, fortfarande med øl i kroppen och ingen sømn. Hur ska detta sluta? Snart kommer Lollo hem också, hon jobbar. Kul!
Livet i Norge ær rætt festligt ibland ændå. Men snart læmnar jag allt detta. Gilde-Tackan drar redan næsta fredag och Gilde-Pullan næsta søndag! Katastrof.

Nej om man ænd¨skaiulle ta sig hem och få sig sømn o huvet oc kroppen. behøvs!

Om

Min profilbild

Jo

Om du, som jag, har eksem som inte går att bota kolla då in detta: itsan.org och TSW (topical steroid withdrawal)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela