johanna

Bird is the word.

vårrullar!

Publicerad 2007-05-30 16:25:59 i Kuuul,

Vi har æntligen hittat vårrullarna som jag fick hos Petter :) 20 spænn før 4 stycken, billigt!
Jag har æven sagt upp mig idag och betalat våran sista hyra. Lovely. Så Palt om du læser det hær så ær våran lægenhet uthyrd från 1 juli! SKØØNT eller hur.
Jag har alldeles nu bokat biljett hem också, 15 juni blev det. Klockan 23.00 befinner jag mig på Hudiksvalls station... førhoppningsvis. Om jag inte missar ett tågbyte, jag har næmligen bara 5 minuter på mig att ta mig från det ena tåget till det andra med all packning. Good Luck!
Jag ær hungrig, sov till 14 och har inte ætit frulle før vi hann inte.
Men nu ska vi allt hem och dona med maten och søfta.

Ses snart!

Snart flytta, måla och sommar!

Publicerad 2007-05-29 16:51:15 i Mitt liv,

Livet kan ju inte bli mycket bættre. Snart ær det flytt hem som gæller. Kan bara inte bestæmma mig før om jag ska åka hem 10 med Lollo eller 15 sjælv med all packning. Det skulle ju vara ett minne før livet om jag åker med Lollo. Jag kommer skratta ihjæl mig på centralen i Sthlm med all jækla packning. Kanske ska næmnas att Lollo har 5 væskor!
Men fan, jag måste ju berætta om min resa tillbaks till Norge igår. Den va ju helt otrolig! Mycket folk på tåget igen, och ænnu en gång va det bara en vagn från Karlstad till Oslo. Det ær hur mycket folk som helst som får stå i 3 timmar. Sjælv fick jag sitta på en slags pall eller vad man ska kalla det. Mitt emot mig sitter en søt liten tant och ænnu en gång blir jag bjuden på frukt! En apelsin va det hon frestade med :) Næstan bredvid mig sitter en gubbe och super och snackar om att norskar ær ett jækla pack bara. Det hela slutar med att han dæckar och tillslut spyr så att det blir en underbar odør i hela vagnen! Ewe skulle verkligen trivas dær ;) Efter mycket om och men va jag iaf tillbaks till Tønsberg, va dock helt slut efter resan så jag jobbade inte utan la mig med min kæra sambo och sov.

Men nu længtar jag hem! Undra om Lollo har sagt nåt till Roffe æn om målningen i rummet? Grymt kul ska det bli iaf. Ska førsøka hitta några snygga rænder som vi kan måla nu bara :)

Nu ska jag maila værldens snyggaste hunk ;)

PUSS

Hola!

Publicerad 2007-05-27 14:51:06 i Mitt liv,

Yeah, jag är i Sverige. Åker tillbaks imorrn, usch. Men då är det ju bara ca 3 veckor kvar sen flyttar jag hem :) 
Resan hit va ju faktiskt helt fruktansvärd, hur mycket folk som helst på tåget och tåget bestod av endast en jävla vagn, haha! Jäkla tur att jag fick en riktig plats. Sen så va tåget 20 minuter försent å en massa sånt skit. Ja va hungrig och trött som en gnu eftersom jag jobbat natt.. En tant från Umeå började snacka om sin vistelse i Oslo med mig och jag fick en banan av henne :) SNällt, hon fick ett tuggummi av mig sen också. Bästisar! haha.
Men iaf, om ni undrar varför jag inte ringt er, typ Ida och Ewe så är det för att jag inte har nå pengar på körtet och inte råd att fylla på för tillfället.. Men vi hörs snart puddingar.

PUSS

jättespindel

Publicerad 2007-05-21 16:27:19 i Kuuul,

Här sitter jag och trivs med Christian. Vi lyssnar på soft musik och jag har lagt in nya låtar på min mp3. Schyst!
Snart ska vi äta tonfisk och pasta, mysfarbrorn (som vi kallar han) skulle bjuda på det. Trevligt! Sen ska jag hem och lägga mig för att klockan 21.40 dra mig till jobbet. Även att vi planerar att fiska krabbor nån dag i veckan, spännande du.
Imorgon kommer Palt, det är på tiden :) Då har hon med sig en sin stereo och brödrost! UNDERBART.


Just ja, helgen! I fredags va vi hos Madde o Patte.. Vi åt mat och spelade plump och hör och häpna, jag kom INTE sist. Plumphistoria!
I lördags va vi dö hela dagen, spelade uno och slöa. Men framåt kvällskvisten bjöd vi över Christian och plötsligt kände vi oss partysugna. Vi gjorde oss fina och Lollo fick till en rejält fräsch lugg! Sen kom folket. Det va trevligt. När gamlingarna skulle ut gick vi till Christian, Emma o Peter för att grilla. Hur gott som helst. Vi spelade plump om 3 korvar och jag vann en! Det gjorde hela kvällen. Mot slutet snarkade Peter och det var bara jag, L och C vaken. Vi lyssnade på Disney låtar och fick gamla känslor i oss. Halv 7 på morgonen kände vi att det var dags att gå hem. Solen sken och livet va verkligen underbart!

Den här sommaren kommer bli hur bra som helst!

Snart är det faktiskt fredag, då drar jag till Jens. Lovely!

Om

Min profilbild

Jo

Om du, som jag, har eksem som inte går att bota kolla då in detta: itsan.org och TSW (topical steroid withdrawal)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela