johanna

Bird is the word.

nedräkning

Publicerad 2008-03-10 13:54:47 i Kuuul,

Okej. Bara några timmar kvar tills flyget går. Och bara ca en timme tills vi drar från Hudiksvall by train! Nervöst. Sa hejdå till brudarna igår - Palt och det gick fint de.. Nu är det bara mamma o Jens kvar! Får la si hur det går.
Ni kan iaf följa min o Lollos resa här! Enjoy.

Hade fint i kalla Sverige.

parteey

Publicerad 2008-03-08 13:54:33 i Fest,

För bara någon timme sen sökte jag ett jobb i London. Som jag vet att jag säkert inte kommer få men va fan. Då har jag iaf försökt! (har haft panik dom senaste dagarna för vad jag ska göra i sommar) Det är väl bara att jag åker till Ida o Åsa om dom är där, tänk va kul vi skulle ha en sommar i Barcelona ;)
Ikväll blir det nån slags hejdå/tapas-kväll med brudarna hos en brud som heter My som jag aldrig träffat men som säkert är trevlig. Jag köpte ett hyperbilligt vin, 49kr. Bra för min ekonomi. Igår va jag hos Åsa från 12 till 20. Jag blev bjuden på både lunch och middag.
Nu ska jag duscha minst en halvtimma.

Hörs.

3 dagar kvar!

Publicerad 2008-03-07 15:23:21 i Mitt liv,

Åsa bakar en paj och jag sitter här o kollar på bland annat Tre Kronor och Nya Tider snuttar på Youtube. Jag o Lollo ska försöka döpa våran resa men det går inte så bra. Ikväll blir det LD med några tjejer tror jag. Imorn utgång och på söndag packa och mysa. På måndag blir det för er som missat THAILAND!!

Hejdå.

Ännu en helg

Publicerad 2008-03-03 22:04:02 i Mitt liv,

Tänkte sammanfatta min helg lite kort.
Fredag: Kom hem från London, åkte till Uppsala och gick på nattbio. Sov sen hos Jens brorsa.
Lördag: Åkte hem till Hudik, sa hej och hejdå till pappa för jag drog till Åsa. Hon bjöd på delikat mat. Kyckling,ris o sås, jag gillade såsen mest. Sen drog vi iväg till Ewe, där väntade tjejfest + schlager och stadt. Hade faktiskt väldigt kul på Stadt. Jag o Palt va galna o dansade mycke!
Söndag: Vaknar bakis hos Åsa efter högst 3 timmars sömn. En söt Howie skjutsar hem mig och jag sa hejdå till familjen som åkte till Thailand. Några brudar kom och dom åt nutella mackor och avocado. Jag mådda mest illa. Sen Donken, till Ida o hem med Åsa som sov här. Vi kollade Gossip å nu har jag sett allt! Längtar till S2!

Nu: Kölla runt på internet sen film. Juno får det bli!
Imorn: Jens fyller år :) Middag o slappa bara.

Hat bra.

Om

Min profilbild

Jo

Om du, som jag, har eksem som inte går att bota kolla då in detta: itsan.org och TSW (topical steroid withdrawal)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela