johanna

Bird is the word.

En grill ikväll, göttans!

Publicerad 2009-06-30 23:11:41 i Mitt liv,

Läget i magen: Stabilt!
Käkade fil så det verkar lugnt. Och det gick inte riktigt som jag hade planerat i mitt huvud, tackgodegud.
Pappa, brorsan o syrran kräktes ikapp hela natten. Och eftersom jag sover i samma rum som bror o vi har toaletten bredvid där gick det inet alltför bra att sova. Klockan halv 2 ungefär drog jag in till soffan istället. SKÖNT!

Nu känner jag mig redo för fest!! (Men helt ärligt skulle det sitta fint med en magsjuka innan så man blir lite smal innan höhöhö)

Ikväll blev det en grill i Freddans stuga, mysigt. Bara satt o njöt av livet som jag alltid gör dessa tider när jag äter grillat. Sjukaste godaste maten någonsin!

GODNATT!

Inte nu!!

Publicerad 2009-06-29 21:53:54 i Mitt liv,

Jaha, lagom till denna helg kommer jag få magsjuka. Hur kan jag vara så säker? Jo pappa har precis fått det. *SuCk*
Så min teori är följande: Nu har ju pappa den som sagt. Om någon dag kommer lillbrorsan få det. Låt säga onsdag. Efter det kommer antingen jag eller den andra brorsan att få det. Ungefär fredag, kanske till o med torsdag. Och den som får den sist kommer garanterat ha den över lördagen.
Så varför är detta ett problem?

JO! För att brorsan, den äldre, ska ha 100års fest med sina vänner på lördag. Vilken annan helg som helst på hela sommaren skulle gå bra men INTE DENNA HELGEN!

Nu är det bara att slå ihop småhänderna o be en stilla bön. Right!

GOOOOOOD!

Kalla mig stekarn.

Publicerad 2009-06-27 16:36:16 i Mitt liv,

Vädret, jag säger det igen; VÄDRET ÄR UNDERBART!! Livet är FANTASTISKT! Vi har nu flera dagar denna vecka ätit så sjukt god mat. Varje gång hetsäter vi, varje gång ångrar vi oss att vi hetsätit för man blir mätt så fort. Åh vilka problem man har!!
Just för tillfället är jag sjukt nöjd med att inte ha något jobb. (Synd bara att jag råkade förstöra en kamera som jag måste fixa.. Typiskt.)

Ikväll ska vi käka chips hos Edin o dricka vin, sen blir det förmodligen en gammal runda på Stadt.

YES!
hahahahhahahahahah va festligt!

Vi steker!

Publicerad 2009-06-24 16:12:22 i Mitt liv,

Är hos Palt, så gött att kvinnan är hemma så det är inte sant.
Vi solar. Jisses, va jag röd igår så går det ju inte att beskriva hur jag ser ut nu. Det måste upplevas, jag måste upplevas ;) Nu ska jag laga lite couscous. Sen har vi helt plötsligt inhandlat lite vin o öl. Japp vi ska såklart ut. Jag som inte skulle dricka förren 4 juli. hehehehe

haha

Tidooo!

Värt att nämnas... Eller?

Publicerad 2009-06-24 00:34:23 i Mitt liv,

Men hallå! Jag är tillbaks! Jag är inte bara tillbaks här i blÖggen utan också i Sverige, Hudiksvall. yeho! Kanon, YES! vet inte alls hur det känns eftersom jag festat sen jag kom hem... Cool ja serrni!
Rätt gött när vädret e så fruktansvärt najs att va arbetslös. Men lovar er att jag snart kommer tröttna. Idag brände jag mig, hela jag ser litegrann ut som Johan Glans. Men jag gillart.
Jaha, mmm lite ovan att skriva. Vad ska jag prata om? Inte söndagsnatten hoppas jag, den va för galen.

Bjur på en bild iaf. Från min NYA kamera! Den fick jag av the english family innan jag åkte hem. Love them!Alltså det är väl inte konstigt att man saknar kvinnan!!!!

Håll utkik för nu tänkte jag verkligen ta tag i mig själv.
Upp o stå ba!

Om

Min profilbild

Jo

Om du, som jag, har eksem som inte går att bota kolla då in detta: itsan.org och TSW (topical steroid withdrawal)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela