johanna

Bird is the word.

Blev inge ikväll serrö.

Publicerad 2009-10-10 00:36:20 i Mitt liv,

Hmm, rätt mycket har hänt sen sist. Jag har börjat jobba, har till o med jobbat klart min första vecka. Gick bra, känns helt okej. Men på något konstigt vis borde jag känna mig gladare med ett jobb. Men ja, jag antar att det kanske är så här det känns när allt är nytt o så... Blir nog bättre nästa vecka.
Sen sist så har vi hunnit med första fyllan. Vi drog till gamla Wimbledon där vi mötte upp med några fina vänner. Dansade o fulade oss väldigt mycket. Jag blev way too drunk och hamnade mitt i en polisutredning. Men lugn nu mina vänner, jag var inte alls inblandad. Jag bara råkade gå förbi där när dom spärrade av stället och jag råkade så att säga bli inspärrad där så då frågade polisen om jag sett nåt eller killen som misshandlade. Vet inte alls vad jag svarade eftersom det är lite suddigt där. Kommer ihåg att det var blod över hela trottoaren iaf. Jag gick o mötte upp med Klara sen igen och vi åkte hem. Fulla och glada och med ca 5 chokladbitar i väskan..?

Imorgon ska jag luncha med den nya familjen sen möta upp med Malin! Ska bli sååå kul o ses igen. My är i Sverige nån vecka så henne får jag träffa senare helt enkelt. Så imorgon är vi ett rejält gäng med brudar som tänkte göra Camden. Klara kan dock inte följa med for hon ska jobba heeeela dagen. Synd de!
Ikväll var vi btw o käkade på GBK, världens godaste burgare. Mätt än! Sen gick vi vidare på en pub/bar o tog oss en nattaöl. Och satan i gatan vilken festlig pub. Dom har gratis Lambada kurser där varje fredag kl 8!! Så vi tänkte att nästa fredag är det fan våran tur att skaka höfterna. Otroligt kul!

O ja, annars så flyttar vi in i ett nytt rum på måndag, NICE. Mycket närmare till jobb o uteliv o allt känns det som. Och sen nån vecka senare flyttar vi som sagt in till vårat riktiga rum... aaaah! Då känns det som att livet kommer börja på riktigt!

Nu ska jag söva så jag e pigg till imorn.
Ciao!

Kommentarer

Postat av: Sofia

Publicerad 2009-10-10 08:38:22

Tack, nu behöver jag inte vara orolig längre ;) Hälsa Malin! Kramar!

Postat av: josefin

Publicerad 2009-10-10 13:08:27

MEN TJA du, facebook är blockat i Kina så svarar här ist =) Men fan va skönt att det har löst sig med jobb och boende för er nu då! nice nice, känns familjen bra och så då? små barn eller så? PUSS puss

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jo

Om du, som jag, har eksem som inte går att bota kolla då in detta: itsan.org och TSW (topical steroid withdrawal)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela