johanna

Bird is the word.

Pizza-snack.

Publicerad 2009-09-30 17:20:31 i Mitt liv,

Vi har faktiskt tagit nagra bilder (las tva!) Men jag glomde kamerasladden hemma. Katastrooof! Men har bett lilla pappa skicka ner den serrni men innan dess blir det inga bilder. For er som saknade det vill saga.
Idag har vi gatt runt lite i Wimbledon. At en lunch, Klara fick fel pizza och dom ville garna att vi skulle betala £4 mer an vad vi egentligen skulle men horrni, da slog jag lillnaven i bordet och sa icke. Vi hade ju faktiskt inte druckit espresso. Men pizzorna var sjukt goda sa dom far anda 3 av 5.
Jorasatteeee!
Saknar ni oss da? VA?
Klart ni gor.

Men vi kommer aldrig komma hem....
ALDRIG!

Jag langtar som fan tills lordag, vi ska ut! VI SKA TRAFFA FOLK! VI SKA DRICKA OL!!
ojojoj, va kul vi ska ha!

JOBB!

Publicerad 2009-09-29 22:02:19 i Mitt liv,

Ey yo!
Nu är det såhär att jag HAR FÅTT JOBB!
Känns kanon, man kan slappna av lite nu. Så i helgen ska vi fira lite med en utgång. Hade ändå tänkt att vi skulle gå ut i vilket fall. Måste ha lite roligt nu känner vi båda.
Så mitt nya jobb innebär måndag-torsdag 10 timmar per dag! YIHAA!! Detta betyder att jag kan ha ett till jobb också. Sjukt, jag vill bli rik nuuu. Ge mig pengar. Vi va in på Topshop idag, Klara skulle söka jobb där osv. Mänsklig tortyr, så mycket snyggt!
Nu ska vi gå o ta ett snack med dom vi bor med. Prata lite päningar o hur länge vi får bo här..


Ja men då vet ni!!

PÖSS

I'm back and I love it!!

Publicerad 2009-09-23 11:03:59 i Mitt liv,


Gud sa jag har saknat London alltsa. Sitter i Notting Hill dar jag o Asa brukade  ga o kolla internet. Mest Asa saklart.
Har varit pa en intervju, tyvarr live-in och dom vill verkligen ha live-in ocksa. Fan vettu. Familjen va kanon o man kunde tjana bra med pengar!
Klara ranner runt har omkring o soker jobb nu. Hoppas det gar bra for na. Sjalv sa kissar jag snart pa mig. Och det luktar gammalt har inne. Fortfarande samma lukt Asa! :)

Vi bor i Southfields nu o den svensa kvinnan ar trevlig. Tror hon e lesbisk. Och hennes lesbiske van ar inte sarskilt trevlig. Hejjade inte ens igar. Hua!
Senare idag ska vi ivag till nan slags agency och skriva in oss dar. Ma finna ett jobb snarast!
Imorgon har jag en till intervju sa ni far la hora hur det gick pa den senare da.. Brareee!

Ciao

HEJDÅ SVEA!

Publicerad 2009-09-22 07:11:34 i Mitt liv,

Nu strax kommer Klara o hämtar mig.. Spännande det ska bli det här hörrni! Roadtrip till Arlanda ba sådär :)

Tror jag har med mig alldeles för mycket kläder men det löööööser sig de där.

HÖRS I LONDON :)

Live från Lola Ferrari

Publicerad 2009-09-17 13:55:55 i Mitt liv,Nästan iaf, Lollo är jag med. O dom har ju nästan (höhö) lika stor lökar va ;)
Idag kom min käre mor förbi med Zantos, en hund. Så sjukt söt är han. Min mor med såklart! Vi hade väldigt trevligt. Drack två koppar kaffe, åkte till banken, köpta pastavagnen för andra gången denna vecka och hämtade upp Lollo. Jag är så mätt så jag mår dåligt. Och otrolig pissnödig. Lollo är sugen på nå så vi ska väl baka snart I guess.
Har donat lite med väskor o sånt. Fixat lite med högskoleprovet som jag ska göra i London är det tänkt. Jäklar va pengar det går hit o dit. Må skaffa mig ett jobb snabbare än kvickt när jag kommer fram va...

Nämen kissa då!

BOKAT O KLAAAART BAAH!!

Publicerad 2009-09-16 17:39:18 i Mitt liv,

VI HAR BOKAT BILJETT!!

Nu drar vi, jag o Klara, totala främlingar. Haha nejdååå... Vi är så tighta vi bah!

YIHAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!Kom o hälsa på oss :)

Luncha med bruds.

Publicerad 2009-09-16 10:20:54 i Mitt liv,

Idag mina vänner ska vi boka biljetter. Bara för att jag skriver det här så blir det säkert inte nåt. Lovar inget förren dom är bokade, okej!? :)
Innan dess ska jag luncha med Ewe o Lollo, ska bli förbannat trevligt.
Jag o min käre mor snackade om svininfluensan idag. TÄNK OM det är så att det blir ett massmord. Att alla som tar vaccinet dör. Dom räknar med att 72% av Sveriges befolkning kommer ta sprutan. Läskigt! Men har också tänkt så här; Om hela min familj o alla mina vänner tar, då vill jag också ta. För om dom dör vill fan inte jag heller leva. Tänk vad hemskt o bli helt själv kvar i Sverige. Visserligen kommer jag kanske inte ens vara här men jobbigt o inte ha nåt ställe att återvända till..

Jaja, orkar inte ens tänka på det där nå mer. Nu ska jag ta en snabbis i duschen sen sminka, klä o ta moppen till stan. haha, har ingen bil...

Bye!

Sweet Lord!

Publicerad 2009-09-15 21:50:44 i Mitt liv,

Varför är den godaste såsen i hela världen (typ) så sjukt onyttig. Sweet Chilli såsen snackar jag om såklart. Innehåller för bövelen BARA socker. Och vatten. Och nåt chillipulver. Och några E:n. Gosh! Den är to die for!
Idag har jag träffat min soon to be London-sambo. Filat på hennes cv, kollat på jobb, hört av oss till några rum vi vill hyra. Och tro det eller ej men det går bra! FINALLY!
Har dock insett att jag nog inte kan stanna till bara jul, men vad gör väl deee. Me love London long time så det är nog inga problem.

Imorgon ska biljetter bokas o päningar brännas!

Men.hjälp.mig.!

Publicerad 2009-09-11 11:27:29 i Mitt liv,

Gah, gah, gaaaah. Eller hehe kanskes ska skriva nåt slags stort SUCK istället.
Det enda jag vill är att åka till London, jobba till jul eller längre o sen komma hem. Är det för mycket begärt? Ja men tydligen..
Nu arbetar min hjärna hårt på vad nästa projekt ska bli. Ska kanske ringa till Bulltjejen o höra då istället. Om hon verkar ok så får jag stanna här. Det är bara tre månader, sen är jag fri som en fågel again!

Jomenviiiisst.

Käre gode du.

Publicerad 2009-09-08 11:22:24 i Mitt liv,

Jag funderar seriöst på om jag har fått ett myggbett på tungan. Kliar nåt så fantastiskt på samma punkt o det har gjort det nu i typ två dagar. Men nästa undran är ju då såklart, HUR fick jag myggbettet där?! Vad jag vet så sover jag inte med munnen öppen.... höhöhö

Idag på schemat står det bara en grej i princp; ner på stan o hitta nåt som Lina ska köpa till sin Bfriend. Mycket intressant. Måste ju ta del av andras liv så mycket som möjligt dessa dagar eftersom jag inte har nåt eget.
Sen ikväll börjar ju faktiskt Idol, Yihaaa!

Festlig dag önskar jag er alla.

Nuuuu MÅSTE det hända nåt!

Publicerad 2009-09-07 11:36:41 i Mitt liv,

På torsdag kommer det bli Hudik - Spökstaden. ALLA är borta. Palt drog igår, känns lite konstigt, overkligt på nåt vis att man inte vet nästa gång man ses! Men förhoppningsvis vid jul. På onsdag/torsdag drar Lina till Götet. Visserligen inte långt bort men hon kommer ju inte vara här längre. Bara jag, Lollo o Ewe kvar. Och Ewe o Lollo jobbar ju så i princip bara jag kvar o jag kommer inte klara av det.
Vet inte om jag kommer få det där jobbet i London heller. Hon skrev igår att hon tyckte att jag var jättebra och skulle vara a good fit i familjen, MEN att hon vill ha nån som kan skriva kontrakt på ett år. Och det är i princip mission impossible.

BUUUHUUHUHUUUUUU POOOOOOR MEEEEE!!!!

Spelkväll med family.

Publicerad 2009-09-05 18:34:02 i Mitt liv,

Intervjun gick..... övervägande Bra! känns bra. Men jag vet inte om jag får jobbet o jag vet inte om jag vill ha det heller. Sjukt många timmar man ska jobba varje dag liksom. O lite andra oklarheter. Men skönt o köra lite intervjuer så man värmer på engelskan liksoooom.

Ska kissa, spela spel, sova o för att imorgon ÄTA. På kvällen säger vi hejdå till Palt igen som drar till England. kommer sakna henne, hon är min trognaste läsare! Hehe. Men förhoppningsvis finns det internet även i Warrington ;) O flyttar jag till London kan vi ju ses en massa, Yes!

Gokväll

Bara en sjukt lång dag kvar..

Publicerad 2009-09-04 21:53:22 i Mitt liv,

Nu så mina vänner har jag varit nere på marknaden. Blev inte så lång tortyr där, stannade kanske en halvtimme. Om ens det. Va väl lika bra! Men Palt hann köpa en burgare som såg gudomlig ut men som tydligen smakade skit. Sen mötte vi några med langos, men vi hörde även där att den inte var så god. LUCKY!!

Är sååå nära på att ge upp nu. Men ändå känns det onödigt, det är bara en ynka dag kvar. Men det känns liksom som att jag har rensat systemet nu, SNÄLLA NÅN LÅT MIG ÄTA!! Jag vill bara kunna ta ett litet, litet slick från brownie smeten imorn. PLZ!! (Framförallt vill jag bajsa normalt igen)

OH LALA hörrni, har intervju imorgon ca 14.30. Holy Macaroni!!!!
Låter er veta hur det gick om det gick bra. Hör ni inte så jaa. Gick det dåligt helt enkelt!

nej men familjen åt kanske världens godaste peking soppa nu ikväll. Okej jag smakade inte men jag har mina aningar. Det var ju ändå Ann som gjorde den. Själv fick jag dricka 2dl juice blandat med vatten. SKÖL! Sen smög jag mig in på lillrummet o tände lite ljus. Mysigt! Skulle man haft en karl här som skulle kunna lukta på mina odörer. :)

nej men om man kanske ska kolla sin FB för 1000067e gången ikväll. Japp! Har ju lagt ut en massa festliga kort från 05-07. Tydligen hoppas både jag o min kamera över 08, skumt.

Dag 4, can't wait to eat.

Publicerad 2009-09-04 10:41:40 i Mitt liv,

Gooood morgon!

Har ifs varit vaken några timmar nu. Såå på schemat idag är det marknaden som gäller. Kommer bli jobbigt som sagt. Men ska ladda upp med mycket vatten så att jag orkar gå där en liten stund utan att dö. Känner mig full o yr varje gång jag går längre än 253m. Det som är så störigt är att om jag dricker mycket vatten måste jag gå på toaletten ofta. Så jag får välja, dricka mycket vatten o kissa ofta ELLER inte dricka vatten och dö.
Svårt val!! Får köra ole, dole, doff och hoppas på det bästa.

För övrigt blir helgen lugn, ska baka brownie cupcakes med mina småsyskon imorgon. Tänkte försöka få pappa att betala rubbet. Blir nog inga problem, vifta lite med ögonfransarna ba. Och jag kan ju ändå inte äta dom.Roligaste videon i mannaminne, från filmen Stepbrothers. Som i övrigt var en värdelös film men den här scenen I Love!

Dag 3 i princip DONE!

Publicerad 2009-09-03 20:28:51 i Mitt liv,

Sitter här nu o dricker "kvällsfikat", det är tammefan den godaste dryckerna av dom alla. Och mycket av den får man också. Dom andra dricker man bara ca 2 dl av.
Vi hade inget att göra så här på eftermiddagen/kvällen så vi storstädade. Så jävla skönt!! O jisses vad fint det är här nu, sjukt vad jag längtar till mitt eget place..! Men framförallt fick vi nåt annat att tänka på än mat medan vi städade.. Vi har även avverkat en film och en promenad idag. Duktiga flickor jajemen.
Även att jag ska ha en teleintervju på typ lördag eller nästa vecka. Pirrigt, måste jobba lite med engelskan innan dess..
Palt har kommit hem så läser hon detta så får hon ju faktiskt joina i Ewes nycleanade lya snarast :) Eller kom imorn! TIDIGT!! Jag ska vara här helt själv annars. Not fun. På tal om det tror jag aldrig att jag skulle kunna fasta helt själv, skulle övertala mig själv att äta hela tiden!
Bara två lååånga dagar kvar nu... Sen så! Fit for fight igen.

Marknaden imorgon kommer btw bli tortyr. Ingen langos, inga remmar, inge godis, inget av nåt..

Nu ska jag måla en nagel.

Natten till dag 3 och hälften av the day.

Publicerad 2009-09-03 12:52:32 i Mitt liv,

Inatt drömde jag att jag åt mat. Jag hetsade så in i helvete. Tog en liten bit bröd, tänkte att nej nej nej, det kommer inte bli bra för magen, jag kanske dör! A bit of a dramaqueen in my dreams. Men jag kunde inte stoppa mig själv. Värsta delen på drömmen va ju ändå när jag tog en bit skinka o tuggade på den och spottade sen ut den. Bara för att få lite lite salt i mig! Desperat efter mat.
Även fast jag drömde om mat vaknade jag hyfsat mätt. Tänk om jag gjorde nåt så sjukt att jag gick i sömnen o åt? För jag bajsade nämligen idag. Hur är det möjligt? Efter nästan tre dagar utan mat skiter man? OH LORD!

Idag suktar jag efter guacamole... Konstigt vilka saker man blir sugen på när man inte får äta. Har tänkt en hel del på couscous till exempel. Det äter jag typ aldrig!

Jaja, nu ska vi ut o gå med Lina. Kommer förmodligen dö av trötthet sen. Och vi ska på marknaden imorn, ja tjena..

På återseende ;)

Dag 2

Publicerad 2009-09-02 16:28:18 i Mitt liv,

Det börjar bli liiite jobbigare. Trodde att det skulle bli lättare o lättare för varje dag som gick faktiskt. Har precis varit ute i skogen o plockat blåbär. Eftersom det är det första vi ska äta när vi får börja äta igen tänkte vi vara lite ekonomiska, plus att vi måste hålla oss sysselsatta.. :) Men hallå, va lite blåbär det fanns kvar! Alla thailändare har verkligen länsat skogarna. Bra gjort!
Men en liter fick vi tag på iaf, eller nej, 11 dl!

Idag längtar jag sjukt mycket efter bröd med ost. Gärna skinka under och toppad med tomat. In i ugnen o sen MmmMMM! O inte nog med att jag tänker mycket på mat idag så va jag precis inne på FB. ALLA skriver om mat på sina statusar. "Ska äta spaghetti och köttfärssås efter en lång skoldag", "Blir bortskämd med mammas mat", "Ska träna o sen fika", "Väntar på Emsan, sen ska vi äta glass", "har gjort en sjukt god kladdkaka idag".. JA NI FATTAR.


Tortyr, ren jävla mänsklig tortyr.

Bara tre hela dagar kvar nu.....

Okej hörrni, det sjukaste med hela det här inlägget är att jag inte har en ANING om hur bokstäverna blev så där stora..

haha

Fasta dag 1

Publicerad 2009-09-01 09:55:52 i Mitt liv,

Eller absolut inte hela dagen har ju gått än.. Har varit vaken snart tre timmar! Gick upp o drack frukost med Ewe som skulle iväg o jobba. Började morgonen med att ta nåt pulver blandat med vatten. Smakade ungefär som saltvatten, fast äckligare!
Lilla kluxet med detta pulver är att det har laxerande effekt. Kan bli mycket kul om några timmar när jag sitter i frisörstolen med andra ord, hehehheeh. Nej då, för er som verkligen vill veta har det redan börjat verka på mig!

Efter pulvret o vattnet tog vi oss den "riktiga" frukosten. Äppeljuice o en kopp te. Gud vad mätt jag blev! hehehe, ironin är hög. Ska kanske nämna att det var 1,5 dl äppeljuice.
Men för att vara helt ärlig känner jag inte direkt nån hunger, har inte tänkt på ägg en enda gång. Förutom nu när jag skrev det då....
Dumt att jag glömde ställa mig på vågen innan jag åkte till Ewe. Kul o se bara hur mycket man går ner på en vecka utan mat.

Nej nu ska jag gå till bussen, åker lite tidigare till min mor så att jag inte behöver stressa i mig lunchen, som består av 5dl kokande vatten + buljongtärning. Mmm Cant wait.
Med mest spännande ska det bli att äta middagen, det är druvjuice o buljongtärning med vatten. Smakar som soppa sa Ewe! Det närmsta man kan komma mat vi kommer äta denna veckan med andra ord.

Nu hoppas jag bara att jag inte skiter på mig på bussen..

Ciao!


Om

Min profilbild

Jo

Om du, som jag, har eksem som inte går att bota kolla då in detta: itsan.org och TSW (topical steroid withdrawal)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela