johanna

Bird is the word.

Dag 3 i princip DONE!

Publicerad 2009-09-03 20:28:51 i Mitt liv,

Sitter här nu o dricker "kvällsfikat", det är tammefan den godaste dryckerna av dom alla. Och mycket av den får man också. Dom andra dricker man bara ca 2 dl av.
Vi hade inget att göra så här på eftermiddagen/kvällen så vi storstädade. Så jävla skönt!! O jisses vad fint det är här nu, sjukt vad jag längtar till mitt eget place..! Men framförallt fick vi nåt annat att tänka på än mat medan vi städade.. Vi har även avverkat en film och en promenad idag. Duktiga flickor jajemen.
Även att jag ska ha en teleintervju på typ lördag eller nästa vecka. Pirrigt, måste jobba lite med engelskan innan dess..
Palt har kommit hem så läser hon detta så får hon ju faktiskt joina i Ewes nycleanade lya snarast :) Eller kom imorn! TIDIGT!! Jag ska vara här helt själv annars. Not fun. På tal om det tror jag aldrig att jag skulle kunna fasta helt själv, skulle övertala mig själv att äta hela tiden!
Bara två lååånga dagar kvar nu... Sen så! Fit for fight igen.

Marknaden imorgon kommer btw bli tortyr. Ingen langos, inga remmar, inge godis, inget av nåt..

Nu ska jag måla en nagel.

Kommentarer

Postat av: Johanna Herbing

Publicerad 2009-09-03 23:38:16

Men VA VA VA!? Så du har fått svar från någon nu! Ring hit så kan vi träna på engelskan! Guuud vad festligt det vore om du kom hit mitt hjärta! Tina föreslog häromdan att du kunde kommit hit, planerat in en massa intervjuer och bott här en vecka eller så, sen förhoppningsvis få ett jobb då! =)

Saknar dig hjärtat! puss

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jo

Om du, som jag, har eksem som inte går att bota kolla då in detta: itsan.org och TSW (topical steroid withdrawal)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela