johanna

Bird is the word.

Nu mår man!

Publicerad 2010-03-20 12:01:12 i Mitt liv,

Godmorgon världen!

Nu sitter man här, snusar och dricker kaffe. Kanske den bästa känslan nånsin. Helst ska man sitta ute på balkongen, solen ska steka och man avslutar en dunderfrukost på detta vis. Mmmmmmm, men det får ske nästa helg!

Så vill ni höra lite om mina framtidsplaner?

-Jag har få sökt in till lite olika skolor i Svea. Vill helst inte plugga i Sverige, isf i Gbg men där kommer jag ju säkert inte in. Men har insett att det kanske är lite väl dyrt och waste of money att plugga här när man får det gratis i Sverige. Vi får se helt enkelt...
-Ska göra högskoleprovet igen 10 april, spännande!
-Jag är ledig en vecka i påsk och då ska vi eventuellt på en liten miniholiday, jag fruga och Sofie. Går allt som planerat drar vi till Teneriffa... Mer om det när jag vet mer.
-Fick reda på att jag bara har två veckors semester i sommar.... TRIST! I augusti dessutom. Och då tänkte jag ta tillfället i akt att åka hem faktiskt :)

Utöver det vet jag inte så mycket om min framtid.

Den här veckan har varit rätt jobbig faktiskt. Längtat sjukt mycket efter folk, speciellt mamma! Behöver en rejäl mammakram känner jag.... :')

Nu ska jag shoppa!
HEJ!

spenderar brallan...

Publicerad 2010-03-05 20:34:26 i Mitt liv,

jag har shoppat idag. för jättemycket pengar! men för dom pengarna fick jag mycket fina saker, bland annat två par skor, en blommig klänning o en svart läcker bh. lunch o sånt hann jag såklart också med.

Även att jag har missat dom två kändisarna som jag vill se mest av allt med bara några meters avstånd. båda på mindre än en vecka! icke bra! dom två kändisarna va alltså......

OCH...


sååååååå nära!!

FAN.

Om

Min profilbild

Jo

Om du, som jag, har eksem som inte går att bota kolla då in detta: itsan.org och TSW (topical steroid withdrawal)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela