johanna

Bird is the word.

Update no 2 month 2..

Publicerad 2014-03-02 15:36:38 i Mitt liv,

Så alltså två månader utan kortison, det känns som en evighet samtidigt som det känns 'åh är det redan mars'.
Sen sist så har väl min hud lugnat ner sig lite, även om jag hade en fruktansvärd dag igår. Jag gick inte upp förrän vid 13-tiden för jag kände mig så sjukt nere. Kunde inte komma på en enda positiv sak med livet. När jag väl gick upp för att äta någon slags frukost så bara grät jag. Tårarna slutade inte komma! Fick springa in på toan flera gånger för att snyta mig. M var inte hemma vid tillfället å tur var väl det. 
Tog mig ut på promenad sen med M iaf och på kvällen kändes det bättre. Vi skulle gått på middag men var tvungen att ställa in. Pga min hud!! Näe fy satan för det här alltså. Jag hoppas aldrig ni friska fina hy-människor får uppleva detta!

Tillbaka till huden: när jag la upp alla bilder häromdagen så sket jag i att lägga upp från den 28/2 för jag såg typ likadan ut. Men dagen efter vaknade jag med en massa rivsår och idag har jag ännu mer rivsår.. Det är som att bara för att jag säger att det är bättre så blir det genast lite sämre. Därför är jag försiktig med vad jag säger. Oftast ler jag bara lite lätt när folk frågar hur jag mår, orkar liksom inte. Hur mycket tid har dom som frågar? Ska jag berätta hela historien? Näe för oftast när man frågar hur det är förväntar man sig ett 'bra tack själv?' som svar, eller hur!

Mitt absolut största problem är min hårbotten. Jag har köpt ett ler schampo som är helt naturligt å bla bla. Har använt det några veckor nu men det blir inte bättre. Min hy blir lite bättre av det. Men hårbotten, så jävla torr alltså. Ska prova att spraya med äcv och vatten - fick tipset av någon på forumet - och sen bara skölja med vatten. 

Här är några andra bloggar:
http://livutankli.blogspot.se/ - en annan svensk tjej som går igenom detta.

http://topicalsteroidwithdrawal.blogspot.se/ - brittisk dam, massa info i hennes
äldre inlägg!

http://thethickskin.blogspot.se/ - en till britt :) , som bara är några veckor efter mig.
Trevlig söndag!
Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jo

Om du, som jag, har eksem som inte går att bota kolla då in detta: itsan.org och TSW (topical steroid withdrawal)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela